page_head_bg

RCBO sing bisa diatur saiki

  • HM232-125/HM234-125 Residual Current Circuit Breaker With Over-Current Protection (RCBO)

    HM232-125/HM234-125 Pemutus Sirkuit Arus Sisa Kanthi Proteksi Arus Luwih (RCBO)

    Kanthi kombinasi karo pemutus sirkuit miniatur => RCBO-Unit (MCCB) Add-on unit saiki ampas (sambungan sekrup) kanggo 80 utawa 125 A (2-pole lan 4-pole)

    • Exibility flfl dhuwur lan ease saka instalasi thanks kanggo wiring variabel (400 mm flfl kabel sambungan exible 2p = 2 Unit, 4p = 4 Unit klebu ing pesawat)

    • Free pilihan saka sumber daya utama

    • Ngalih tambahan 1 NO kalebu minangka standar ing kabeh versi FBHmV

    • Idin kombinasi karo macem-macem karakteristik thanks kanggo arus beda-beda lan karakteristik saka miniatur circuit breakers AZ kang bisa disambungake

  • HO231N-40 Residual Current Circuit Breaker With Over-Current Protection (RCBO)

    HO231N-40 Pemutus Sirkuit Arus Sisa Kanthi Proteksi Arus Luwih (RCBO)

    RCBO anyar iku kutub siji plus ngalih piranti netral ngendi baris / mbukak bisa disambungake saka ndhuwur utawa ngisor.Duwe ora watesan kanggo sambungan saka sumber nambah safety saka instalasi lan compact.Single ukuran kutub ngidini liyane cagak kanggo pas menyang kumpulan aturan biaya efektif solusi.

    • Selaras karo AS / NZS 61009-1

    • Compliant kanggo Energy Aman Victoria - Requirements Testing Tambahan kanggo RCBOs.

    • Rated saiki nganti 40A

    • Piranti sensitivitas Tipe AC lan Tipe A kasedhiya

    Iku ngrambah Australia SAA certificate, lan lulus test ESV, Iku bisa kabel ing salah siji arah

  • Residual Current Circuit Breaker With Overload Protection

    Pemutus Sirkuit Arus Sisa Kanthi Perlindhungan Kakehan

    seri HO231N Sisa Circuit Breaker karo Overcurrent Protection (sabanjuré diarani minangka mbobol sirkuit) cocok kanggo nggunakake ing ac 50 Hz, voltase nominal 230/400V, digunakake ing kluwarga lan panggonan padha karo dirating saiki kanggo 40 A utawa ngisor. pangayoman kanggo kejut listrik pribadi lan fault lemah saka peralatan line, uga bisa digunakake kanggo nglindhungi garis utawa peralatan kakehan lan short circuit.At ing wektu sing padha produk karo fungsi isolasi, bisa digunakake ing kahanan normal minangka changeover ora Kerep saka baris. .

    Standar sing digawa:GB16917.1IEC61009

  • HO232-60/HO234-40 Residual Current Circuit Breaker With Over-Current Protection (RCBO)

    HO232-60/HO234-40 Pemutus Sirkuit Arus Sisa Kanthi Proteksi Arus Luwih (RCBO)

    Iku elektro-mekanik ing alam.Sorotan ing kene yaiku:

    1. bisa kabel ing salah siji arah.

    2. Iku kasepakatan karo IEC 61009-2-1 (voltase utama RCBO independen), Iku karo release elektro-mekanik sing bisa aman sanajan tanpa voltase sumber utawa voltase baris luwih murah tinimbang 50V.

    3.Type -A: Nglindhungi marang wangun khusus saka ampas pulsating DC kang durung smoothed.

    4. Nyedhiyakake pangayoman marang fault bumi / arus bocor, short-circuit, overload, lan fungsi isolasi.

    5. Nyedhiyakake pangayoman pelengkap marang kontak langsung dening awak manungsa èfèktif nglindhungi peralatan listrik marang Gagal insulating.

    6. Nyedhiyakake pangayoman lengkap kanggo sistem distribusi kluwarga lan komersial.

    7.kapasitas bejat dhuwur nganti 10ka.more aman.